Annons:

Hej och välkommen till jobb.ifokus!

Jag tyckte att det var dags att starta en sajt om ett av de mest aktuella ämnena idag. Just nu går fler än nånsin arbetslösa och ungdomar kan söka jobb år efter år uten resultat, på grund av att dom inte har någon arbetslivserfarenhet men aldrig heller får chansen att skaffa sig någon! Men det är såklart inte bara ungdomar som går arbetslösa, även många äldre, så den här sajten är till för alla.

Jag som driver sajten heter Sarah, jag är 22 år och bor numera med min sambo i Alingsås. Ursprungligen är jag ifrån Hälsingland. Jag startade den här sajten för att jag är en av dem, som sökt tusentals jobb och kommit på ett tiotal intervjuer men fortfarande inte fått ett enda jobb. För jag har ingen arbetslivserfarenhet!

Den här sidan har jag skapat för att jag själv och alla andra som behöver ett jobb ska kunna dela med oss av erfarenheter och diskutera den bästa vägen till ett jobb, hur man gör ett riktigt bra CV, inom vilka yrken jobben finns och allt ni kan tänkas vilja ta upp och diskutera med varandra. Även ni som har jobb är välkomna att dela med er, då ni kanske varit arbetslös eller har några tips till oss hur vi kan öka våra chanser till ett jobb.

Nu är det lågkonjunktur men längre fram kommer förhoppningsvis jobben att öka och om vi inte lyckas få ett jobb nu kan vi i alla fall samla på oss mer erfarenhet inför den tiden då jobben kommer tillbaka. Jag tror att den här sidan kommer väl till pass då vi är så många som sitter i den här situationen. Jag har själv saknat en sån här sida länge och nu tagit saken i egna händer och startat den själv,
för att jag tycker det är viktigt att den finns!

Välkommen hit och hoppas att sajten hjälper er en bit på vägen.


Mvh SarahOhrn