01. Allmänt

Välkommen till verkligheten!!

2015-10-12 21:12 #0 av: Stallmima

Att slutat i riksdagen och inte få något jobb de kan försörja sig på är svårt säger Lena Adelsohn Liljeroth. Välkommen till verkligheten säger jag!! Det är inte många egentligen som kan försörja sig på sina jobb i dagens läge.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21570025.ab

Anmäl
2015-10-15 19:25 #1 av: [Daisy-Moa-Elsa]

Kanske stackars Adehlsohn Liljeroth inte ingår i de lyckliga 140 nedan länk, svårt att tro att hon står på bar backe och måste leva på a-kassa som vi andra när vi förlorar jobben.

Jag är inte emot rejäla löner för vissa "jobb/tjänster" men mår riktigt illa när de gråter ut på detta vis. För mig är det som att spotta oss "fotfolket" i ansiktet. 

Varför får hon inga glammiga jobberbjudanden....antagligen för att hon inte har imponerat företagare till att "head-hunta" henne....som för oss alla andra.

http://www.vn.se/article/politiker-far-lon-slipper-jobba/

Intressant i artikeln ovan är att personen ser inkomstgarantin som en a-kassa. Alla ni som har  plus 40.000 kr i månaden från a-kassan snälla hojta till här (ps ironi)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.