02. Vägen till ett jobb

Att jobba på försäkringsbolag?

2009-09-16 12:40 #0 av: Hannsi

Jag har länge velat bli veterinär men då vägen dit känns så oehört lång funderar jag nu på något annat yrke som har med djur att göra. Kom på att man kanske kan arbeta på ett försäkringsbolag, så som Agria, och inrikta sig på hästförsäkringar eller smådjursförsäkringar. Men hur utbildar man sig till ombudsman, vad krävs för utbildning? Någon som är ombudsman kanske kan berätta lite om hur arbetet är, hur era dagar ser ut, vad en medelinkomst är, m.m.

Jättetacksam för svar!

Anmäl
2009-09-16 13:31 #1 av: Loucar

Om jag inte är helt fel ute så får man utbildning av försäkringsbolaget, i vissa fall betalar de utbildningen o ibland får man stå för den själv. Men man bör ha i åtanke att de inte anställer alla efter utbildningen, det är många som kännt sig lurade efter avslutad utbildning då de inte fått nåt arbete. Har inte provat detta själv men har en bekant som gjort det.

Anmäl
2010-02-23 17:56 #2 av: Majsan666

Man kan gå en KY-utbildning på 2 år. Där ingår praktik. Har en pappa som jobbar i Försäkringsbranchen och på hans jobb har dom anställt flera som gått den utbildningen och praktiserat hos dom.

Anmäl
2010-02-23 18:22 #3 av: David

Information om att bli Agriaombud hittar du här.

// David

Ett hem utan katt är bara ett hus...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.