01. Allmänt

Om olika jobb skulle krocka

2018-05-16 14:15 #0 av: Blanksteg

Jag kommer ha ett vikariat i en månad under sommaren, som börjar i slutet av juni. 

Jag söker nu samtidigt andra jobb också, och hittat ett som jag vill söka. Men det kommer ju i så fall krocka med vikariatet i sommar. Båda är dock på halvtid, och det jobb som jag nu hittat har flexibel arbetstid, men man ska nå ett visst antal timmar per vecka.

Tror ni att det funkar att söka ändå? Och kanske att man komma på en lösning som gör det möjligt för mig att jobba på båda ställena samtidigt? Jag har redan tackat ja till vikariatet och vill inte vara jobbig och ta tillbaka det om jag nu skulle få det andra jobbet också. Det andra jobbet är ju tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Anmäl
2018-05-26 12:51 #1 av: nypisnina

Självklart måste du tänka på dig själv och söka jobbet som ger en chans till en tillsvidareanställning. Om det sen är så att det inte går att lösa att du jobbar med båda jobben så hade jag valt tjänsten som kan leda till fast jobb, helt klart!

Anmäl
2018-06-03 08:42 #2 av: Hera

Om ni inte skrivit avtal än är det lätt att ändra sig om du blir tvungen att välja bort et av jobben. Skulle vara riktigt dumt att tacka nej till något som kan leda till ett jobb.

Är ju inte ens säkert du blir erbjuden jobbet. Blir du det är det ju bara en kort tid du skulle behöva speciella tider så kanske har du tur. Det visar att du inte är rädd för att jobba vilket är attraktivt.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-06-03 12:47 #3 av: Blanksteg

Tack! :)

Fick inte jobbet tyvärr. Var såå nervös, och mitt minne blir så mycket sämre då. Samtliga frågor gick ut på att nämna exempel på situationer i ens arbeten. Hur man löst en viss situation, och så vidare (det är såna frågor jag är sämst på). Blev långa pauser och kunde inte svara på alla. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.