02. Vägen till ett jobb

Hjälp med att jobba i Norge under sommaren

2016-01-25 09:28 #0 av: emmieerlandsson

Hej! Jag och min kompis hade tänkt att jobba i Norge under sommaren eller lite längre ifall det går då vi tar studenten i år. 

Vi har tänkt på det ett tag och undrar bara om någon annan har jobbat i Norge eller har några tips på vilket det enklaste sättet att få jobb på, hur man bor osv. 

Vi hade ju såklart inte tänkt oss något fancy, vi förväntar ju oss att göra ett riktigt svin jobb där man rensar fisk osv (fast helst inget på en båt då vi båda är åksjuka). 

Ifall ni har några tips alls så hade det varit jätte snällt! Vi är lite förvirrade på hur vi ska börja och vi vill verkligen få jobba där under sommaren (förhoppningsvis lite längre också) :)

Anmäl
2016-01-27 18:56 #1 av: leemland

Ni kan kolla på nordjobb.org, där finns en hel del jobb och en massa information Lipar Kanske ett ställe att börja på ? Lipar

/ J 
"So complicated, Look how we all make it, Filled with so much hatred, Such a tired game"         Sajtvärd för aupair.ifokus.se/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.