07. Anställningsintervju

Jobbintervju i morgon - marknasföring

2016-01-14 13:51 #0 av: Adelheid

Hej.

Jag ska på jobbintervju i morgon. Det är inom det företag jag redan jobbar på, bara en annan avdelning och jag vill så gærna ha jobben. Det är inom marknadsföring, något jag ville jobba med när jag var yngre och jag gick också handel i gymnasiet. När jag läste annonsen så var det som att läsa om mig, själv så jag  vet att det här jobbet är helt perfekt för mig och jag för den. Dock har jag inte fått möjlighet att jobba med marknadsöring efter skolan, så jag har ingen direkt yrkes erfarenhet. Men jag har mycket god erfarenhet inom handel generellt, kanske det är en positiv ting.

Har ni några tips och tricks för mig som kan styrka min position i söknaden. Det är ett stort företag jag jobbar på så jag känner inte dem som har intervjuen sedan tidigare. Jag är så otroligt osäker och rädd att dom skall ställa en massa svåra frågor om marknadsföring som jag inte kommer ihåg eller kan svaren på. Det är trots allt några år sedan jag gick i skolan. Hur skall jag svara om dom faktiskt frågar något jag inte kan svaret på?

Anmäl
2016-01-14 15:05 #1 av: Ria74

Svara bara ärligt att du inte kan svaret just nu men att du ser det som en utmaning att lära dig. Ingen är fullärd när man börjar men visar man att man är villig att lära sig så brukar arbetsgivaren gilla det :)

Berätta varför du tycker du är perfekt för jobbet, visar man att man är passionerad över just det jobbet har man ofta större chans tycker jag.

När jag fick mitt nuvarande jobb poängterade jag att jag verkligen, verkligen ville ha jobbet eftersom jag tyckte det passade mig perfekt och visst fick jag det också :)

Tänk positivt när du går in: "Det här fixar jag, jag kommer att få jobbet"

Lycka till!

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl
2016-01-14 19:35 #2 av: Adelheid

Tack så mycket Ria74. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.