02. Vägen till ett jobb

Jobba hemifrån

2013-10-04 01:18 #0 av: [Beak]

Jag undrar vilka arbeten du kan utföra hemifrån, via dator,telefon och internet då såklart.. 

Anledningen till detta är att jag har svåra sömnsvårigheter och är nyfiken vad jag kan ha för möjligheter, helst inte jobb som bara ger provision!

Anmäl
2013-10-04 12:11 #1 av: Nosen

Telefonintervjuare.. eller vad det nu heter. Ser sådana annonser på arbetsförmedlingens hemsida lite då och då. Ringa upp folk och intervjua till undersökningar och lite sånt. Har en vän som jobbat som de och hon fick välja tider och dagar själv. Kan vara bra som extrajobb.


Anmäl
2013-10-04 12:37 #2 av: [Beak]

Okej tack så hemskt mycket jag ska kolla upp det :D

Anmäl
2013-10-06 01:00 #3 av: [Zorita]

Frilansare, typ skribent, programmerare, webdesigner osv. På sidor som freelancer.com, elance.com och odesk.com kan man hitta uppdrag som man bjuder på. Det finns jobb med både timlön och fast lön. Många kräver ingen utbildning alls. Tex jobbade jag som forummoderator på en spelsida och fick timlön för att diskutera dataspel. Det uppgraderades sen till att jag gjorde youtubefilmer där jag testade olika dataspel. Dock kan lönen vara rätt dålig, men det är bättre än inget.

Anmäl
2013-10-06 14:34 #4 av: deeman

Ett jobb som innebär att man jobbar helt "hemifrån" tror jag är svårt att
hitta om man inte är enskild företagare eller har en verksamhet och outsourcar sig själv till t. ex Frilans Finans, Cool Company och sådana tjänster etc.
I övrigt är jag benägen att hålla med ovan, ta eäven en titt på områden som t. ex "Kundsupport", "Produktsupport/specialist" etc.

Daniel, Värd: Datorn i Fokus. Medarbetare: Webbprogrammering iFokus.


Anmäl
2013-10-09 10:21 #5 av: [Beak]

Tack så hemskt mycket! Jätte bra råd har ni gett mig!!

Just nu håller jag på o tar hand om andras hundar, men lönen spelar inte så stor roll om den är hög eller inte om man tänker på sin hälsa först =)

Anmäl
2013-10-09 10:26 #6 av: [Beak]

Har en ny fråga, vad tror ni om ett café som man kan ta med sig sina hundar inomhus/utomhus serveringen samt ha hundgodis/ben till försäljning, ha lite föreläsningar osv och t ex en hundrastgård i närheten så att man kan träffa andra människor samt hundar? 

Såklart kan man ju vara återsäljare åt hundprylar så som täcken,borstar osv också =) 

Anmäl