02. Vägen till ett jobb

Djurvårdare!

2013-04-05 20:55 #0 av: CatchFatch

Hejsan!

Mitt drömjobb är som djurvårdare på Parken Zoo i Eskilstuna - detta har jag velat sedan jag var liten och nu är jag så otroligt nervös/orolig!

Jag sökte jobb där ( fast inte som djurvårdare eftersom att jag inte har utbildningen än ) och jag glömde nämna detta!

Jag skrev istortsett bara vem jag var, hur jag var och att jag är intresserad av tjänsten..

Jag får lite ångest när jag tänker på det här och man kan inte ändra det man skickat så jag funderade på om jag ska mejla dem om att jag vill kompletera mitt personliga brev men då kommer man väl ses som världens smörare eller världens jobbigaste?!

Jag vet inte riktigt vad jag vill med tråden förutom att skriva av mig för det här blir bara jobbigare och jobbigare ju mer jag tänker på det! Detta är ju mitt drömjobb! Detta är det jag vill jobba med och som jag velat hela min uppväxt!!

Anmäl
2013-04-05 21:59 #1 av: Åsa S


Jag säger ring och prata med dem och nej man ses inte som jobbig utan mera intresserad än de flesta som bara skickar in mail eller brev. Är ofta de som ringer som har stor chans få komma på intervju. Är bara att fråga om det går bra få komplettera sin ansökan + du kan samtidigt passa på att ställa frågor om tjänsten vilket visar intresse mer än att man mailar och säger det.

Anmäl
2013-04-05 22:06 #2 av: CatchFatch

#1  Jag hoppas verkligen att man kan ringa imorgon! Vore så skönt om man på något sätt kunde kompletera sin ansökan!
 Tack för svar :D
 
Så jobbigt att detta hänte på just ett sånt jobb jag verkligen vill ha!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.