02. Vägen till ett jobb

Röstjobb?

2013-03-05 13:24 #0 av: Emmetem

Hur gör man för att kunna få vara röst/dubbningsröst i filmer? Har varit intresserad av detta ett bra tag nu och jag hittar inget ställe där det står om hur man gör. Jag är 17 år och skulle gärna kunna tänka mig i sådana fall att vara röst för någon animerad figur.

Jag vet att det krävs träning!

/ Medarbetare på Hermelinkanin iFokus och Lejonkaniner iFokus.

Anmäl
2013-03-20 14:41 #1 av: [Xmizzmansonx]

Jag gick på teater en gång i veckan och där fick jag erbjudande om att prata till den här animerade filmen med råttor och toalettxD Har ingen aning om vad den heter dock. Var ett tag sedan. Men jag tror att det mesta är att man måste bli upptäckt. Teater är ju lite som "dubba" man går ju in i en roll:) Skaffar man skådesspelar utbildning så är det ju mycket lättare^^
Du kan ju kontakta dubbningsboldag. kanske svårt men man kan ju hoppas men det är lättare med skådesspelar utbildning! Samt sång erfarenheter läste jag nu. Och när du kontaktar dom så ring helst! Håller med om det för då hör ju dom din röst etc:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.