02. Vägen till ett jobb

Extrajobb..

2013-03-04 20:04 #0 av: mikkan01

Hallådär!

Har tröttnat lite på skolan och vill komma ut i arbetslivet, tjäna in lite pengar så jag har en inkomst och kan flytta hemifrån. Är 19 år och har aldrig haft ett jobb förut, har haft en hel del praktikplatser via skolan dock (räknas det?). 
Studerar på gymnasiet och det innebär en hel del praktik, när jag slutar om dagarna har jag ingen aning om ibland och det blir väldigt olika bland tiderna, studerar till lastbilschaffis.

Tänker mig lite kvällsjobb/helgsjobb...vart finns dom? Tänker mig butik av något slag lr. lagerjobb. Finns det något annat man som är värt att kolla upp? Vad kan man tänka sig att tjäna på extrajobb? 
=)

~mikkan
Medarbetare på Hår iFokus.

Anmäl
2013-03-15 06:57 #1 av: martdat


hotellreseptionist? vi har offta studenter till helgpassen. upplärning får man på plats.

Sajtvärd på kattpolisen i fokus.

Allt som inte kan lagas med silvertejp är sönder på riktigt.

 

Anmäl
2013-03-15 08:34 #2 av: mikkan01

Hade kunnat vara något!Ler

Ska kolla om jag hittar något kul till sommaren, annars blir det truckjobb på lager...verkar det finnas gott om.

~mikkan
Medarbetare på Hår iFokus.

Anmäl
2013-03-15 21:37 #3 av: Swadika

Telefonförsäljare, jag jobbade 16-21 ett tag, det var tufft men om man är duktig kan man tjäna en jäkla massa pengar :) Det är inga krav och enkelt att få jobb, man blir upplärd på plats och får nästan ett manus att följa (i alla fall där jag var) det enda man ska se till är att man får lön även om man inte säljer något :) En kompis till mig jobbade i fyra veckor, hon sålde inget men jobbade, och hon fick inte ett öre efter dessa veckor.

MVH Swadika
“Once you cared about a person, it was impossible to be logical about them anymore.”
- Stephenie Meyer

Anmäl
2013-03-15 22:11 #4 av: mikkan01

Telefonförsäljare skulle jag inte klara av...vågar inte ringa folk jag inte känner Generad

~mikkan
Medarbetare på Hår iFokus.

Anmäl
2013-03-15 22:17 #5 av: Swadika

Jag har telefonfobi, jag kan inte prata i telefon knappt med familjen. Men fördelen är att man inte själv behöver ringa utan är en dator som ringer upp och man går in som i en "roll" eftersom man vet vad man ska säga så går det på automatik efter några gånger :)

MVH Swadika
“Once you cared about a person, it was impossible to be logical about them anymore.”
- Stephenie Meyer

Anmäl
2013-04-10 23:34 #6 av: Murvel

#5. Jag har också telefonfobi! Men den övervann jag faktiskt, delvis med hjälp av att jag tvingade mig själv att ta det enda jobb jag fick - telefonintervjuare. Dock har vi inte automatiskt uppringningssystem utan ringer manuellt på datorn. Skulle dock inte palla försäljning, men telefonintervjuare kan rent av vara rätt kul och man slipper sälja  - om man nu inte gillar sådant.  

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.