07. Anställningsintervju

Löneanspråk?

2012-03-17 06:33 #0 av: Paltn

Tjena

 

Har ett jobb på G, ett jobb jag mycket gjärna vill ha.

Har varit där på en första intervju och finner dom mig intressant kommer jag och någon till de finner intressant kallas in på nytt och då kommer de vilja ha löneanspråk.

Tjänsten är fastighetsskötare på en stor camping där arbetsuppgifterna är likt en vaktmästare men man kommer även ha det yttersta ansvaret över de övriga vaktmästarna plus budgetansvar och schemaläggning etc.

Har ringt runt lite och kollat runt om var lönen ligger på liknande tjänster för att ha ett hum vad jag ska kunna säga till dem, men hur funkar det med löneanspråk, jag vill ju inte begära för mycket och samtidigt vill jag inte begära för lite. Gäller det bara att chansa innom de ramar man anser lämpligt eller finns det någon gyllende regel elelr smarta trix för att bolla över frågan på arbetsgivaren på ett bra sätt?

Anmäl
2012-03-20 01:06 #1 av: Björnidet

Jag skulle fråga vad avtalsenlig lön ligger i för nivå, sedan är det din utbildning som kan plussa på lite men ställ frågan tillbaka då får du höra vad de säger.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.