15. A-kassa och andra bidrag

Fylla i kassakort ger mig gråa hår!

2014-04-14 20:32 #0 av: gickan87

Jag har försökt fylla i mina kassakort i en veckas tid nu men fattar nada!

Har ringt flertalet gånger och dem försöker förklara men jag förstår inte :(

Jag är anställd 30 timmar/vecka men jobbar ibland mindre.

Hur räknar jag ut min arbetstid i %??

Jobbar jag 30 timmar eller mer en vecka delar jag väl det med en heltidstjänst?

Men om jag jobbar mindre då, säg 22 timmar hur räknar jag då?

MVH Erika :)

Anmäl
2014-04-14 20:38 #1 av: _Fisken

40/40 = 1 = 100%
30/40 = 0.75 = 75%
22/40 = 0.55 = 55%

Så vill jag mena att man ska räkna. 
Hittade: http://www.akassan.com/arbetslos/kassakort
Kolla en bit ner på sidan.

Du kanske vill ha reda på nåt annat? 

Anmäl
2014-04-14 20:45 #2 av: gickan87


Nej, det var exakt det jag ville veta. De på a-kassan har bara krånglat till allt i telefon.

Tack!

MVH Erika :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.